Неймар: Беше ме срам да говоря в съблекалнята

OFFNews 02 юли 2017 в 22:00 2024 0

Бразилската суперзвезда на Барселона - Неймар разкри как се е чувствал в първите си дни като играч на каталунците.

"Първият месец беше много труден за мен. В началото ме беше срам да говоря в съблекалнята със съотборниците. Те са моите идоли, а аз бях много млад",  пише as.com.

"Влизам в съблекалнята и там виждам Меси от едната страна, Шави от другата, Иниеста, Пике… сякаш бях във видеоигра. Бях играл с тях на видеоиграта, а сега бяха до мен", призна нападателят.

Бразилецът не скри, че животът му се е променил с това, че е станал известен. "Появяват се приятели, с които трябва да внимаваш. Сложно е, но до себе си имам хора, които са ми помогнали много", каза още южноамериканецът.

Един от близките му приятели в Барселона -халфът Рафиня Алкантара заговори за напускане на тима от "Камп Ноу" през лятото.

Според родения през 1993 година играч бъдещето му е неясно, но за него най-важното е да се възстанови от травмата в коляното, която получи през сезона.

"Господ знае какво ще стане с мен. Единственото, което мога да кажа, че нищо не е ясно. Най-важното е да се оправя от контузията, пък всичко друго ще се нареди", коментира бразилският футболист пред "Марка".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови