На кои отбори е спонсор компанията Bwin?

OFFNews 21 декември 2021 в 21:30 3308 0

Спортните залози са известни и любими на милиони играчи в цял свят. Някои от тях правят това просто за забавление, но има и такива, за които тази игра е основен източник на доходи. Онлайн сайтовете за хазартни игри и спортни залози предлагат на своите клиенти възможност да залагат на резултати от футболни мачове, тенис, хокей, волейбол или конни надбягвания.

Bwin е един от букмейкърите с лиценз в България. При Биуин вход в сайта той предлага на своите клиенти възможността да залагат, а освен това компанията е и един от най-големите спонсори в света на футбола. Към настоящия момент тя все още не спонсорира български спортни клубове, но за сметка на това в списъка с отборите, финансирани от бранда са такива като Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед, Вердер Бремен, Рома, Лацио и други.

Освен това букмейкъра е сключвам и много договори за спонсорство с отбори по баскетбол и мотоциклетизъм. Нека разгледаме по-детайлно спонсорската дейност на компанията.

Най- успешните договори за партньорство

Най-успешните договори за спонсорство на Bwin са били с Реал Мадрид и Милан. Чрез тях компанията набира популярност в света на спортните залози и бързо се превръща в една от най-известните в бранша. Компанията си е партнирала още с Манчестър Юнайтед, Ювентус, Олимпик Марсилия и Барселона. Реорганизациите през 2014 година, когато част от холдинга Bwin party се слива с компанията PartyGaming замразяват за известно време тази дейност, но след решаването на всички проблеми тя започва да възвръща позициите си като спонсор.

Bwin като официален спонсор на УЕФА и Лига Европа

В разгара на футболния сезон се провеждат Европейските клубни турнири, както и тези на Лигата на конференциите и Лига Европа. Отборите, които участват в тях ще разчитат на спонсорството на компанията Bwin, която постигна споразумение с УЕФА за тази дейност. Това е голяма възможност и за привържениците на футбола, които могат да се възползват от атрактивните залози, които предлага букмейкъра. И в двата турнира не липсват известни отбори, на които феновете могат да залагат през платформата.

В Лига Европа това са Лацио, Марсилия, Наполи и други. Лигата на конференциите се провежда за първи път през настоящия футболен сезон, но и тук не липсват големи имена, като италианския Рома и английския Тотнъм.

Bwin като спонсор на германската Бундеслига

Добри новини има и за германските футболни фенове, а те са, че Bwinа е удължила споразумението за спонсорство на 5 от отборите на германската Бундеслига, като всяко от тях ще продължи и през следващите 3 сезона до 2023/2024 години. Така букмейкъра запазва позициите си в сектора за спортни залагания и ще продължи да предлага на своите клиенти атрактивни коефициенти за залагания. Няма как да не споменем големите футболни клубове в този шампионат, сред които са ФК Кьолн, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Динамо Дрезден и други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови