Милан ще брани четвъртото място срещу Ювентус, а Барселона ще подсигурява титлата срещу Атлетико

OFFNews 05 април 2019 в 17:20 1469 0

Две големи футболни дербита ни очакват този уикенд. Барселона срещу Атлетико Мадрид и Ювентус срещу Милан ще са акцентът в програмата на спортните канали на А1.

Италианските грандове  футбол е в събота, 6 април, от 19:00 часа по MAX Sport 3 и ще противопостави Юве и Милан. Това ще е 231-ят официален двубой между двата гранда, а общият баланс е в полза на "старата госпожа" – 90 срещу 67 победи, а равенствата са 73. В последните години торинци надиграват Милан – от 18 мача Ювентус има 16 успеха, едно равенство и една-единствена загуба – с 0:1 през 2016 г.

По-малко от час след края мача на "Ювентус Стейдиъм" по MAX Sport 4, ще започне и сблъсъкът, който може да реши борбата за титлата в Ла Лига между Барселона и Атлетико Мадрид. Началото е в 21:45 часа, а каталунците имат аванс от 8 точки пред мадричани при 8 оставащи кръга до края на шампионата. Ако надделеят срещу "дюшекчиите" Лео Меси и компания ще капарират титлата в Ла Лига.

В неделния ден програмата на 31 кръг в Серия А ще предложи на феновете мачовете от битката за местата даващи право на участие в Шампионската лига. В 19:00 часа по MAX Sport 2 шестият към момента Лацио посреща Сасуоло, а по същото време, но по MAX Sport 3, третият Интер и петият Аталанта ще се вкопчат в зрелищна битка. Кръгът се затваря в 21:30 часа по MAX Sport 3 с мача между втория Наполи и Дженоа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови