Мъри: Ще е футболно чудо, ако отстраним ПАОК

Василен Петров 28 юли 2022 в 11:39 1483 0

Мъри
Треньорът на Левски Станимир Стоилов.

От Левски призоваха феновете за подкрепа в днешния мач реванш от втория предварителен кръг на „Лигата на конференциите“ срещу гръцкия ПАОК.

Срещата е с начален час 20:30 българско време в Солун, а привърженици на „сините“ в Гърция няма да има заради договорката между двата тима. Така те ще имат възможността да наблюдават сблъсъка на специално изградена видеостена на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата, като входът е свободен, а вратите на Сектор „А“ отварят в 19:30 часа.

Ето го и официалното изявление на страницата на клуба във „Фейсбук“:

„Време е за битка!

След невероятната „синя“ вечер и победата с 2:0 над ПАОК, днес от 20:30 часа Левски излиза на стадион „Тумба“ срещу гръцкия гранд в реванша от втория кръг на UEFA Conference League 2022-2023.

“Сините“ фенове ще имат нова възможност да демонстрират своята безрезервна подкрепа към любимия отбор, като всеки привърженик може да подкрепи клуба, закупувайки си колекционерски билет за двубоя.

Също така днес на „Герена“ ще бъде изградена видеостена, на която ще бъде излъчен реваншът от „Тумба“ в Солун.

Входът е свободен!

Отваряме вратите на Сектор „А“ в 19:30 часа! Очакват Ви топла скара и студени напитки!

Само Левски!“.

Наставникът на „сините“ Станимир Стоилов даде пресконференция преди важния мач. Мъри даде да се разбере, че въпреки победата в първия мач с 2:0, ще бъде истинско футболно чудо, ако отборът му отстрани гръцкия колос.

„Ясно е за всички нас, че ПАОК беше и е фаворит в сблъсъка. Също е ясно, че направихме добър мач, показахме нужните качества като футбол и игра. Знаем какво ни предстои. Още на „Герена“ видяхме качествата и силата на ПАОК. Силен треньор и силен отбор, които ми направиха силно впечатление.

Продължавам да стоя зад думите си, че трябва да издържим физически и психически. Важно е обаче и да играем футбол. Ще бъде игра на грешки, надявам се ние да не правим индивидуални грешки, от които те да се възползват, както беше и в първия мач.

Не знам доколко сме впечатлили ПАОК. Изиграхме добър мач. Продължавам да говоря, че ПАОК е силен отбор. Надявам се победата, и всяка победа, която трупаме, да ни дава самочувствие да вървим напред. Трудните изпити, които ги взимаш, те правят по-добър. За нас предстои пореден изпит. Ако се справим с това, можем да го окачествим като футболно чудо за нас“, заяви Стоилов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови