Манчестър Сити не бил непобедим

OFFNews 15 септември 2019 в 11:51 1554 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не скри разочарованието си след шокиращата загуба на "гражданите" с 2:3 при гостуването на Норич в среща от 5-ия кръг на английскта Висша лига.

"Не мисля, че контузията на Лапорт е пагубна за нас. Имаме достатъчно добри защитници, за да се справим. Нека да не забравяме, че Стоунс и Отаменди доста дълго време са играли заедно и са от доста време в отбора, а освен това благодарение на тях сме печелили доста мачове.

Лапорт е контузен, а Компани вече е в Андерлехт. Просто нямаше как да предвидим тази травма. Ако знаехме какво ще се случи щеше да е друго. Трябва да подобрим играта си в защита и това е факт. Мисля, че можем да се справим далеч по-добре.

Познавам добре моите момчета, знам какво сме постигнали и знам какво можем да постигнем. Не можем обаче да побеждаваме във всеки един мач и да завършваме сезона с по над 90 точки в актива си, така че е нормално да допускаме и загуби.

Трябва да поздравя Норич, те определени го заслужават. Знаехме какво да очакваме, но бяхме изненадани неприятно. Не бяхме готови за това поражение, ако трябва да съм честен, но ще се върнем на правилния път", каза Гуардиола.

След загуба от Норич, Сити се отдалечи от водача във временното класиране Ливърпул. "Гражданите" са на второто място с актив от 10 точки, докато мърсисайдци се откъснаха на върха с 15 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови