Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Мачът ЦСКА 1948 - ЦСКА пред провал

OFFNews 07 май 2021 в 12:49 2089 0

Пълна мъгла цари около предстоящия по програма днес от 20,00 часа двубой между ЦСКА 1948 и ЦСКА от първата шестица в плейофната фаза на първенството.

Заради множество заразени с коронавирус, от новака в Първа лига поискаха отлагане на двубоя, но получиха отказ от БФС. В отговор те заплашиха да бойкотират срещата и да съдят централата, защото причината им е уважителна.

Заради това от ЦСКА се готвеха за срещата и ще се явят довечера на националния стадион. Тази сутрин от ЦСКА 1948 отново потвърдиха намеренията си за бойкот.

"Поради множеството запитвания, ръководството на ФК ЦСКА 1948 държи да подчертае, че срещата от 28 – 2 кръг от плейофната фаза на efbet Лига между отборите на ФК ЦСКА 1948 и ПФК ЦСКА-София няма да се проведе на 07.05.2021 г.

Във възможно най-кратък срок клубът ще излезе с повече официална информация по темата. ФК ЦСКА 1948 поднася своите извинения към всички, засегнати от промените. Предстои развитие по казуса.

От ръководството на клуба", написаха от ЦСКА 1948.

От лагера на съперника също написаха информация до феновете си, които евентуално биха искали да посетят мача.

"Армейци, Уведомяваме Ви, че ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“, който е домакин на предстоящата днес и утвърдена от БФС футболна среща от програмата на ППФЛ, се отказа да организира продажбата на билети за мача. Както е известно, от БФС официално решиха, че двубоят с ЦСКА не подлежи на отлагане и трябва да се изиграе на 7 май, в петък от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

От фирмата, която отговаря за разпространението на билетите, ни информираха, че за момента не плануват продажба на пропуски и предварително обявеното от тях намерение да го правят на специална каса на "Армията" отпада.

Явно се изчаква развитие по казуса през деня, за да се предприемат евентуално някакви действия.

Ние също сме в неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни, но при повече яснота и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещение на мача, веднага ще Ви уведомим чрез официалния сайт и социалните ни мрежи", гласи съобщението в официалния сайт на ЦСКА.

Ако ЦСКА 1948 не се яви на стадиона, то ще получи като наказание служебна загуба, глоба от 5000 лева и отнемане на три точки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!