Лудогорец в групите на Шампионска лига

Красимир Крумов 06 юли 2022 в 14:08 1232 0

Лудогорец Разград

Снимка Getty images

Лудогорец започва похода си в Шампионска лига

Лудогорец започва офанзивата си към групите на Шампионска лига

Лудогорец приема Сутиеска (Никшич) тази вечер от 20:45 часа в мач от първия квалификационен кръг на УЕФА Шампионска лига. Тимът от Разград е абсолютен фаворит за продължаване в следващата фаза, като това най-вероятно ще се случи с лекота.

Наствникът на „зелените“ Анте Шимунджа няма кадрови проблеми. Под въпрос е единствено нападателят Кирил Десподов. Той несъмнено ще попадне в групата за мача, но е малко вероятно да стартира от първата минута.

Вместо него по левия фланг на нападението се очаква да стартира Спас Делев или Рик Джонатан. На дясното крило ще действа Бърнард Текпетей, който се представи силно в контролните срещи.

Очакванията са опитният Шимунджа да заложи на Пиерос Сотириу в атака, Каули може също да попадне сред титулярните единадесет. В халфовата линия ще си партнират Гонзалвеш и Сантана.

В отбраната на Лудогорец няма да има никакви рокади. Пред вратаря Падт ще действат Карничник, Пластут, Вердон и Недялков.

Традицията между българските и черногорските отбори е изцяло в полза на нашите представители. Би било същинско чудо, ако 10 – кратните шампиони на България срещнат някаква съпротива от представител на едно от най-слабите първенства в Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови