Лудогорец привлече Кирил Десподов

OFFNews 05 октомври 2020 в 23:15 3852 2

Българският шампион Лудогорец е привлякъл Кирил Десподов съобщава сайтът Gong.bg. Футболистът на Каляри идва в Разград под наем за една година, но има и опция за закупуване.

Часове по-рано се появиха информации че италиански медии съобщават за интерес на "орлите" към бившия футболист на ЦСКА. "Армейците" го трансферираха в тима от остров Сардиния, но той така и не можа да се наложи в Серия "А".

През миналия сезон Кирил Десподов игра за австрийския Щурм (Грац). Преди дни той записа няколко игрови минути за Каляри в мача от италианския шампионат срещу Лацио.

В момента футболистът е с националния тим и е концентриран в подготовката за предстоящите мачове на "лъвовете" от баражите за Евро 2020 и Лигата на нациите. Той вече е договорил личните си условия с шампионите.

Десподов ще бъде вторият бивш кадър на ЦСКА в Разград след Антон Недялков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

2

Biser

06.10 2020 в 15:39

Тъпо е, обаче така е в съвременния футбол. Първо са парите и интересите, после другото. Няма ги романтичните времена, когато се целуваха емблеми...

20699

1

Новак

06.10 2020 в 04:57

И този отиде да лиже задника на Домуса. Нещастникът явно не става за нещо повече от българските терени- ще бъде звезда в епичните битки с Етър, Монтана, а може и със Струмска Слава ако се паднат за купата.
 
X

Подкастът на OFFNews