Лудогорец представи звезда от "Дързост и красота"

OFFNews 31 август 2017 в 18:00 1560 0

В пресслужбата на Лудогорец очевидно са големи фенове на ембламатичната американска сапунена опера "Дързост и красота". Новото бразилско попълнение на тима Рафаел Форстър бе представен като Форестър - на името на клана Форестър от излъчвания 24 години сериал в национален ефир.

Форстър е описан веднъж в заглавието като Форестър, и втори път в статията след това. Иначе защитникът бе представен днес от треньора на разградчани Димитър Димитров - Херо.

Бразилецът, който бе желан и от белгийския гранд Брюж, обяви защо е избрал орлите. "Идвам в най-големия отбор на България. От играчите познавам Ренан, Сисиньо и Лукас Саша", разясни Форстър, който пристигна от третия в украинското първенство - Заря (Луганск).

Херо пък заяви, че бразилецът е селектиран преди неговото идване, но той харесва неговите качества. "Може да играе още в следващия мач, но всичко зависи от функционалното му състояние, каза специалистът.

Относно предстоящия двубой срещу Левски на "Герена", треньорът сподели: "Естествено, че отиваме с нагласата да бием Левски, колкото и нескромно да звучи.

Димитров се изказа ласкаво за първия противник на орлите в групите на Лига Европа, който е Истанбул ББ: "Много силен отбор с качествени футболисти. Имахме човек на техния час с Коняспор".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови