Лудогорец изпрати три от легендите си и победи трудно беларуси в ШЛ

OFFNews 07 юли 2021 в 22:17 2371 0

Трима от най-големите играчи в историята на Лудогорец – Светослав Дяков, Козмин Моци и Владислав Стоянов, бяха изпратени подобаващо от клуба преди мача с Шахтьор Солигорск. Те получиха специални плакети от президента на „орлите“ Александър Александров, информира официалният сайт на разградчани.

„Дойдох скромно, а си тръгвам с богатство и пълно сърце... и няколко спечелени купи!“, коментира Светослав Дяков, публикувайки снимки с всички спечелени трофеи, като е заедно със своето семейство между отличията. Както е известно досегашният капитан на „орлите“ продължава кариерата си в родния Пирин (Благоевград).

Козмин Моци прекрати своята кариера и стана технически директор на шампионите, докато Владислав Стоянов ще бъде скаут в школата. Той заяви че също приключва своята кариера.

След трогателната церемония се проведе и двубоят между Лудогорец и беларуския тим от първия квалификационен кръг в Шампионската лига. Разградчани спечелиха минимално с 1:0 и ще треперят за реванша на 12 юли на неутрален терен в Сърбия. Голът за Лудогорец отбеляза Каули Оливейра в добавеното време и спаси тима си от резил.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови