Люпко Петрович си пожела титла с ЦСКА

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2019 в 16:46 876 0

Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович говори за целите пред отбора на предстоящия лагер в Испания. Червените отпътуваха днес за Иберийския полуостров.

"Отборът трябва да се подготви добре за първенството, борим се за шампионската титла, подготовката трябва да бъде добра и да бъдем готови за мачовете от първенството. Трябва да направим отбор, който да успее да изпревари Лудогорец и да стане шампион", каза Люпко, цитиран от Гонг.

"Футболистът се продава, когато има интерес към него, трябва да намерим футболист, който е по-добър от Десподов. Във футбола е така, едни футболисти се продават, други се купуват", заяви той по повод евентуален трансфер на Кирил Десподов в чужбина.

"Нямаме голяма необходимост да купим футболисти, но ако има такава възможност може да привлечем. В края на кариерата си съм. Нестор ел Маестро е млад, има какво да учи, и аз уча като по-възрастен човек, той е млад и трябва да учи още", каза Петрович.

"Пожелавам си здраве, да направим нещо с ЦСКА, да спечелим трофей, да направим добри резултати, титла, купа и участие в турнира Лига Европа и да влезем в групите", пожела си Петрович за финал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови