Люпко Петрович: Интересува ме Руанда, а не Левски

OFFNews 29 юли 2018 в 15:07 1699 0

Бившият треньор на Левски Люпко Петрович коментира чаканото назначение на словенеца Славиша Стоянович начело на "сините". Сърбинът си тръгна от "Герена" с открито писмо, в което написа, че "животът е един" и не иска да преживява стреса от работата в Левски.

В момента треньорското светило Петрович работи в Руанда, където на неговия отбор АПР предстоят полуфинали за купата, след като в началото на юли той стана шампион на африканската страна.

"Честно казано, не ме интересува нищо за други треньори, за това какво се случва. Аз, докато съм тук в Руанда, бях назначаван по медиите за треньор на ЦСКА, на Левски... За това и не ми се говори. Желая късмет на Славиша Стоянович и дано успее в Левски. Това мога да кажа. Когато той беше треньор на Цървена звезда, аз не бях в Сърбия, така че не зная много", коментира носителят на КЕШ със звездашите за 1991 година.

"Оставам в Руанда, тук ми харесва. Спечелихме титлата и сега искам да постигнем и дубъл. Предстоят ни полуфинали за купата, надявам се и финал. След 14 август се прибирам в Сърбия, а после пак обратно", добави Петрович.

Той сподели няколко думи за евротурнирите. "На Лудогорец му предстои труден реванш, а ЦСКА го чакат хубави и тежки мачове с Копенхаген", завърши Люпко пред колегите от "Тема Спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!