Левски се доближи до баража за Европа

OFFNews 13 май 2021 в 22:35 1082 0

Отборът на Левски се доближи само на четири точки от плейофа за участие в европейските клубни турнири през есента, след като направи пълен обрат и се наложи с 2:1 срещу Черно море в мач от 29-ия кръг от група А (7-10 мястов българското първенство по футбол.

"Сините" са в серия от три поредни победи и имат 37 точки, а Черно море е с 41 на върха в класирането.

Черно море поведе с гол на Илиан Илиев младши в 41-ата минута, но реагира светкавично и изравни пред почивката чрез Начо Монсалве. През втората част Живко Атанасов донесе пълен обрат за "сините" десет минути преди края.

"За първи път от доста време насам играем пред фенове на "Герена" и това ни липсваше. Радвам се, че момчетата усетиха атмосферата, възползваха се и в момента заслужено се радват с привържениците.

През първото полувреме нямахме контрол над играта, а и Черно море ни изненада с високата преса. През второто полувреме обаче заиграхме много по-добре и контролирахме мача.

Грешки винаги ще има, но по-важно е да покажеш характер, след като ги направиш. Изравняването беше ключово и се радвам, че се върнахме бързо в мача. Не биваше да позволяваме на Черно море да се приберат на полувремето с гол преднина", коментира временният наставник на Левски Живко Миланов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови