Левски победи, но не убеди

OFFNews 05 август 2018 в 20:39 1479 0

Снимка levski.bg

Отборът на Левски победи новака в елита Ботев Враца с 2:0 в двубой от третия кръг на Първа лига, който се изигра на стадиона в Монтана и бе дебютен за новия наставник на столичани Славиша Стоянович. 

Въпреки успеха Левски не убеди феновете си, а врачани могат да съжаляват, че не спечелиха поне точка, която щеше да е първа в актива им.

Първият гол отбеляза Станислав Костов в още осмата минута, възползвайки се от подаване на капитана на "сините" Габриел Обертан. В 34-ата минута футболистите на Ботев имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Костов, но съдията Стефан Апостолов прецени, че такава няма.

През втората част Ботев бе по-добрият отбор на терена и упорито търсеше изравнителен гол, но вместо това получи втори във вратата си в 85-ата минута. Негов автор стана Жерсон Кабрал с мощен изстрел с левия крак, който не остави шансове на Николай Кръстев.

Така Левски временно се настани на върха с актив от седем точки преди късния мач от програмата за деня между ЦСКА и Дунав Русе на "Българска армия".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови