Левски остава и без треньор?

OFFNews 09 януари 2021 в 10:30 2492 0

26-кратният шампион Левски е напът да остане и без треньор на старта на зимната подготовка, алармира "Тема Спорт". Настоящият наставник на тима от "Герена" Славиша Стоянович може изненадващо да поеме Олимпия (Любляна). Клубът остана без изпълнителен директор, след като Павел Колев напусна в края на 2020 година.

Вчера словенският клуб изненадващо уволни треньора си Дино Скендер и започна преговори с наставника на "сините" Славиша Стоянович. Според "Тема Спорт" шефовете на Олимпия вече са се срещнали със специалиста и са му предложили поста.

Стоянович не се появи вчера сутринта на "Георги Аспарухов" за старта на зимната подготовка на Левски. Официалната информация от клуба бе, че той има здравословни проблеми, които го задържат в Словения, и ще се присъедини към отбора по време на лагера в Хърватия. Това обаче може и да не се случи, защото до дни се очаква Славиша да поеме Олимпия, твърди спортният всекидневник. На този етап Стоянович не е дал индикации, че иска да напуска "Герена", а дори напротив.
В началото на седмицата прехвърчаха искри между треньора и част от ръководството на Левски, след като Стоянович на своя глава публикува визия за развитието на клуба през следващите няколко години.

Олимпия искаше специалиста още преди той да се завърне в Левски. Ако Стоянович застане начело на словенския тим, "сините" няма да вземат обезщетение.
Вчерашното занимание на Левски беше водено от зетя на бившия шеф на БФС Борислав Михайлов Живко Миланов. Бившият футболист предизвика голям скандал със свои думи по адрес на ЦСКА, които провокираха гневна реакция дори дори и от мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews