Левскарите живнаха, разпяха се в самолета (видео)

OFFNews 06 юли 2017 в 08:40 1184 0

Снимка Спортал

Левскарският дух се посъбуди след дебютната победа за сезона над Сутиеска с 3:1, която беше изгледана от над 9000 зрители. Играчи и придружаващи лица показаха настроение на кацане в черна гора за реванша. В самолета на "сините" гръмна една от любимите песни на сектор "Б".

Левски излиза срещу Сутиеска от 21,30 часа на стадиона в град Никшич в опит да затвърди доброто си представяне в първия мач срещу доста туристически настроената местна команда. "Сините" искат да бият и да сложат край на проклятието, според което отпадат след победа с 3:1 у дома - два пъти в историята.

За Левски продължаването напред ще е първо от седем години,след като в последните си четири участия тимът неизменно отпадаше в първи кръг, съответно от Спартак Търнава, Сараево, Иртиш и Марибор.

Треньорът Николай Митов обмисля да пусне почти същия състав от първия мач, който му донесе успех. Очаква се единствената промяна да е свързана с Франсис Нар, който ще остане резерва за сметка на Антонио Вутов.

Победителят от двойката ще играе във втори кръг с Хайдук Сплит, като двубоите са на 13 и 20 юли. Еуфорията в хърватския град също е голяма, митичният стадион "полюд" ще бъде пълен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови