Левскарите пускат свободен вход за представянето на отбора

OFFNews 03 юли 2018 в 12:39 1373 0

В четвъртък, 5 юли, ще се състои официалното представяне на отбора на Левски за предстоящия сезон 2018/2019. Символичната церемония ще се проведе непосредствено преди началото на приятелската среща между "сините" и украинския Олександрия.

Мачът е с начален час 18:30 часа, а отворен за посещение ще е Сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". "Входът е свободен! Очакваме ви! Нека дадем заедно старт на един незабравим сезон!”, написаха "сините" на клубния си сайт.

Иначе трансферите на "Герена" като че ли все още не са приключили. Бразилският защитник Жубал Роха Мендес Жуниор е бил предложен на Левски, пише "Тема спорт". Ако се стигне до негов трансфер, то по всяка вероятност той ще заиграе при "сините" като преотстъпен.

Жубал има договор с Витория Гимараеш, който през изминалото първенство завърши на девето място в местната Примейра лига. Цената на бранителя е висока. Според специализирания сайт transfer-markt.com 24-годишният играч струва 1,25 милиона евро и Левски няма как да си позволи да го закупи.

Проблем може да се окаже и фактът, че Жубал няма европейски паспорт. Той е роден на 29 август 1993 година, висок е 190 сантиметра. През изминалия сезон е изиграл общо 32 мача във всички турнири, в които е вкарал 1 гол.

На Левски е предложен и бразилският бек Лион. Пълното име на играча е Хосе Лион Барбоса де Лучена, като той е собственост на Рио Аве. Лион има португалски паспорт и няма да заема квота за играчи извън ЕС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews