Левандовски сменя Байерн с Реал Мадрид

OFFNews 26 октомври 2017 в 11:13 2320 0

Нов звезден трансфер се пече на "Сантяго Бернабеу". Според публикация на мадридския "Ас" полският нападател на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е казал "Да" на Реал Мадрид и "белия балет" ще се опита да го привлече през лятото.

Левандовски премина в Байерн през 2014 година и има договор до лятото на 2021 година. Той е недоволен от обстановката в Мюнхен и рестриктивната трансферна политика, която спъва клуба от спечелване на Шампионската лига.

Според популярен сайт за трансфери, цената на Левандовски е около 80 милиона евро. Той има 162 мача за баварския гранд във всички турнири, като е отбелязал цели 123 гола.

Късно снощи Байерн (Мюнхен) се справи трудно с коварния РБ (Лайпциг) в среща от втория кръг на турнира за Купата на Германия. След 120 минути битка на "Ред Бул Арена" и резултат 1:1 се стигна до изпълнения от бялата точка, където тимът на Юп Хайнкес беше безпогрешен - пет от пет.

В същото време Тимо Вернер пропусна последния изстрел за домакините от Лайпциг.

Иначе в редовното време Емил Форшберг вкара за домакините от много спорна дузпа в 68-ата минута, но след само пет Тиаго Алкантара изравни. От 53-ата минута мюнхенци бяха с човек повече след втори жълт картон на Наби Кейта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови