Кристиано Роналдо карал и гостите си да тренират

OFFNews 21 януари 2020 в 12:01 2924 0

Едни от най-близките приятели на португалската мегазвезда Кристиано Роналдо споделиха впечатленията си от него. Те се изчерпват с фразата "Той е луд!", но в добрия смисъл.

35-годишният Жозе Семеду, който е приятел с Роналдо от детска възраст, когато се запознават в школата на Спортинг (Лисабон), разказва за свое гостуване в дома му. Двамата се връщали от Китай с частния самолет на Роналдо. Семеду вече си представял как ще си вземе вана след кацането, когато Роналдо го поканил да потичат на бягащата пътека във фитнеса му.

"Часът беше 2,30 след полунощ! Как да му откажа, той е невероятен", споделя Семеду.

Друг бивш съотборник на португалеца - французинът Патрис Евра, споделя подобна история.

"Покани ме на обяд, а се оказа поредната тренировка. На масата имаше само салата и пиле, доста бедно меню. След като прибраха масата ми стана ясно всичко. Той ме накара да тренираме в залата. Ако Кристиано ви покани на гости, не бързайте да се съгласявате, защото това е капан", споделя Евра, който е известен с шегите си.

Аржентинецът Карлос Тевес пък разкрива, че е имал усещането, че Роналдо го преследва по време на престоя им в Манчестър Юнайтед между 2007 и 2009 година.

"Той беше обсебен от идеята да е номер 1, както и аз. Ако тренировката беше от 9, аз отивах в 8 и...той вече беше там. Реших да отида още по-рано и Кристиано отново ме беше изпреварил. Питах се "Как да се отърва от това момче?". Отидох в 6 сутринта и пак бях втори", спомня си Тевес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови