Как спират испанска звезда с полиция и други прогнози за Евро 2024

В първия футболен подкаст на OFFNews: Мачовете на кой национален отбор се приписват като приспивателно в аптеките? Тайното оръжие на кой отбор са тъчовете? Коя звезда на Англия подава най-много пасове на вратаря си?

OFFNews 28 юни 2024 в 19:39 1992 0

Методи Ангелов и Теодор Борисов във футболния подкаст на OFFNews.

Най-ефективният начин, по който може да бъде спряна Испания на Евро 2024 е ако непълнолетната звезда на тима Ламин Ямал бъде арестувана от полицията. Такава прогноза споделиха участниците в първото издание на футболния подкаст на OFFNews.

Водещият Методи Ангелов и неговия гост Теодор Борисов направиха обобщение на досегашните двубои от шампионата в Германия и споделиха своите прогнози за осминафиналите.

Особен акцент бе поставен върху представянето на Грузия, във връзка с което Борисов сподели преките си впечатления от футбола в страната на база на посетеното Евро 2021 U21.

В този епизод на подкаста зрителите ще разберат:

- мачовете на кой национален отбор се приписват като приспивателно в аптеките.

- тайното оръжие на кой отбор са тъчовете.

 - коя звезда на Англия подава най-много пасове на вратаря си.

Освен това те имат възможност да спечелят книгата на Ники Александров „Италия. Синята футболна мода“, издадена от Premium books. За целта трябва да познаят точния резултат от осминафинала между Скуадра адзура и Швейцария, който да напишат в коментар под видеото.  

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Цветан Цветанов за Брендо, Алексей Петров и Бойко Борисов