Къде е Бербатов? Мистерията стана пълна

OFFNews 31 януари 2017 в 19:56 3209 1

Бербатов в Уест Хям! По-точно, в Астън Вила. Последно, в Нюкасъл. Не, не и не! Поне до момента такива са резултатите от съвместното прочуване на OFFNews и  The Times.

Ясно е едно, Митко и мениджърът му Емил Данчев са в Англия, за да преговарят с мистериозен клуб. Слуховете за Уест Хям не се оказаха истина. Опроверга ги лично мениджърът Славен Билич, който на брифинг заяви, че няма да привлича нови футболисти.

Английски колега от  The Times прозвъни отговорни хора в Астън Вила и Нюкасъл. Там също отрекоха, че чакат Бербатов за разговори. Междувременно фенове написаха, че са видели българина в Суонси, но никой не потвърди.

Самият Емил Данчев вдигна телефона, но отказа да уточни дори за кое ниво на футбола става въпрос. Ако има нещо сериознf, клиентът му не е застрашен от затварянето на трансферния прозорец, тъй като е свободен агент. Близките на Митко в България също не знаеха нищо.

В Англия не вярват, че Бербатов ще се върне в елита, тъй като ще му трябва поне месец да влезе във форма, а трудно някой ще го чака. Нападателят не е ритал от близо 8 месеца професионално, след като напусна ПАОК.

Има и друг вариант - Лондон просто да е мястото за среща между Бербатов и клуб от Китай или САЩ. Митко обаче няколко пъти заяви, че иска да рита в Европа, по възможност в Англия. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!