Ирландец ще води отбор от Втора лига

OFFNews Последна промяна на 19 ноември 2019 в 20:56 804 0

Северноирландецът Уорън Фийни официално пое Пирин (Благоевград). Новият мениджър бе представен пред медиите и даде първите си идеи относно бъдещето си в клуба и целия проект.

„Футболът е моят живот. Не робувам на философии и тактики, а само на победата. Победа на всяка цена е моята цел. Проектът тук е прекрасен, за да покажа това, което мога. Запознах се вече с играчите и виждам, че има потенциал. Ще подрежем и поправим там, където е нужно, но нищо повече" , бяха част от първите думи на новия мениджър на „орлетата", цитиран от БНР.

„Запознат съм вече с историята на клуба, гледах и някои стари мачове и бях впечатлен от феновете и атмосферата. Не се страхувам да пускам в игра млади момчета, каквито традиции има тук, а съм го правил и в предишните си отбори с успех" поясни още Фийни.

„Няма да говорим за цели с играчите. Целта е ясна - победа във всеки мач. Искам главите на състезателите да са чисти. Равносметка ще правим накрая“, каза новият наставник на отбора от Втора лига.

Щабът на Фийни все още не е окомплектован, като се водят разговори с няколко специалисти. Със сигурност ще има анализатор и асистент мениджър. Утре се очаква новият мениджър да бъде картотекиран и той да води „орлетата" в мача със Струмска Слава (Радомир).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X