Играч на Юнайтед тръгна като чобанин за Осло, смеят му се

OFFNews 30 юли 2017 в 14:45 2613 0

Тотална селяндурщина показа Маруан Фелайни, халфът на Манчестър Юнайтед. Той се появи на летището тази сутрин по..джапанки.

Едно на ръка, че това е лош вкус, дори когато футболистът играе десен бек на Скрита сила Мъдрево. Второ, Юнайтед тръгна за Осло, но белгийският национал явно няма навик да проверява къде лети. Днес в норвежката столица максималната температура е 19 градуса, дават го облачно.

Надеждата на модните естети в града е, че Фелайни наистина е приел офертата на турския Галатасарай и няма да излага повече английския гранд. Виж, в Истанбул ще може да ходи и бос.

Припомняме, преди броени дни халфът се забърка и в секс скандал. Две дами се оплакаха, че Фелайни ги свалял по интернет, като им пращал снимки на пениса си. Едната се вързала и пристигнала от Америка, но след няколко упражнения била изгонена от аса на Юнайтед.

Иначе мениджърът Жозе Моуриньо излета кисел за Осло, където днес Юнайтед играе с Валеренга. В сряда е контролата със Сампдория в Дъблин и сезонът започва. това притеснява Специалния, който настоява за още 1-2 покупки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови