Холандски суперталант ще реши бъдещето си след финала на Лига на нациите

OFFNews 08 юни 2019 в 14:36 1587 0

Холандският защитник Матайс де Лихт, който е искан от редица европейски грандове, сподели, че ще вземе своето решение след края на турнира Лига на нациите.

Финалът между "лалетата" и Португалия е утре на стадион "Драгао" в Порто. Срещата започва в 21:45 часа българско време. Към момента слуховете пращат младока в Барселона или Байерн Мюнхен. 

"Няма да обявя къде ще играя в понеделник, както пишат по медиите. След края на турнира от Лигата на нациите ще имам време да реша къде да продължа кариерата си", каза Де Лихт.

Вторият вратар на Барселона и титулярен такъв на Холандия - Яспер Силесен, заяви, че е посъветвал младия бранител на Аякс да приеме предложението на Барса, но все пак той сам ще вземе своето решение.

"Седнахме заедно и говорихме за всички опции пред него, но както направих и с Френки, му казах, че решението е негово. Матайс е добро момче и знае какво трябва да направи.

Говорих с него, но му казах, че не мога да взема решение вместо него. Той знае какво трябва да направи. Аз мога да кажа само добри неща за Барса, защото това е един страхотен клуб", сподели Силесен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови