Херо търси дългучи за Лудогорец

OFFNews 13 август 2017 в 17:43 1801 0

Отборът на Лудогорец ще стартира спешна селекция, информира Sportal.bg. Целта до края на трансферния прозорец е да се привлекат няколко нови попълнения, за да се засили конкуренцията в отбора.

Желанието на новия наставник Димитър Димитров е да вземе ръстови състезатели. Херо вече е наясно кои футболисти ще акостират в Разград и съвсем скоро Лудогорец ще се сдобие с нови състезатели. “Зелените” ще се подсилят във всяка една линия.

Очаква се до края на месеца българският шампион да осъществи продажба на свой състезател в силен европейски шампионат.

Още утре Херо официално ще подпише своя договор с Лудогорец. Днес “орлите” обявиха, че Херо поема тима в отговор на спекулациите, че се преговаря и с други имена. Договорът е въпрос на формалност, тъй като има джентълменско споразумение между двете страни. Това ще се случи в понеделник. Тогава Димитров ще даде пресконференция.

По-рано днес мениджърът на Херо - Мирчо Димитров, заяви, че Методи Томанов се е свързал с Херо след подадената оставка от Георги Дерменджиев и го е поканил да поеме “орлите”.

“Той имаше оферти от водещи тимове в Казахстан и два отбора от руския елит, но реши да приеме предложението на българския шампион. Целите на Лудогорец в родния шампионат и в евротурнирите са винаги високи и затова на “орлите” не се отказва.

Херо много мисли дали да приеме предложението, тъй като в Павлодар нямаше човек, който да не го обича. Той там намери своето място, но все пак реши да поеме към ново предизвикателство. Лудогорец има собственици и ръководство, които знаят много добре как се ръководи един клуб и затова имат тези успехи", каза Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!