Гриша Ганчев се срещна с фенове на ЦСКА

OFFNews 18 февруари 2021 в 18:16 1923 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев проведе среща с представители на феновете на отбора. Тя се е състояла в офиса на бизнесмена, като е продължила повече от час.

На срещата с Ганчев, който в понеделник обяви пред сайта Топспорт, че се оттегля от клуба, са присъствали над 20 привърженици на "армейците" от различни професионални сфери - адвокати, доктори, финансисти, инженери, икономисти, банкери, ресторантьори, строителни предприемачи и дори поети.

Журналисти не са били допускани. Ганчев обяви оттеглянето си афектиран от декларация на ултраси срещу управлението му и трансферната политика.

"Всички те (б.р. присъствалите на срещата) заявили твърдата си подкрепа само и единствено към Ганчев. Те не желаят ЦСКА да бъде управляван от друг човек. Доволни са от свършената работа до момента и виждат бъдеще за тима само с него начело. Феновете благодарили на бизнесмена за това, че спаси ЦСКА и се надяват той да промени решението си и да остане.

Връх на емоциите е бил моментът, когато един от присъстващите фенове е подарил на Гриша Ганчев снимка на четирите му деца, облечени в екипи на ЦСКА и с шалове на отбора. "Заради тях остани и довърши делото си в клуба! Защото това е свято дело!", казал въпросният човек. Ганчев е напуснал срещата с тази снимка в ръка.

Феновете не са получили положителен отговор, че той остава. Но са били успокоени, че отборът е подсигурен до края на календарната година. Целите продължават да бъдат същите, а никой от футболистите не желае да напуска.

Това е пореден ден, в който Гриша Ганчев получава много мощна подкрепа. След като заяви, че ще се оттегли, тя не е спирала. Точно обратното - става все по-силна. От страна на фенове и легенди, от "червена" България", информира още Топспорт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови