Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Футболист на Парма уби майка си и сестра си

OFFNews 12 юли 2017 в 23:39 3298 0

Жестока трагедия разтърси Италия и в частност футбола на Апенините. Карабинерите арестуваха 21-годишен мъж по обвинения в двойно убийство, съобщи „Ил Джорнале“. В дома му бяха открити две тела – на неговата майка и сестра.

По-късно пред разследващите Соломон Нянтаки направи пълни самопризнания. Младежът е заклал своята майка и сестра на 11 юли в дома им на улица „Сан Леонардо“ в Парма. Посочил като причина депресията.

Ганайското семейство от няколко години е живеело на италианска земя, а 21-годишният Соломон е бил обещаващ футболист. Играл е дори в Парма, където навремето ритаха Валери Божинов и Христо Стоичков.

По случая се води разследване, за да се изяснят мотивите на футболиста, който от година рита в Имолезе. Телата на 43-годишната му майка и 11-годишна сестра са били намерени от брат му, Раймонд.

Към мястото на клането в Парма бяха изпратени криминалисти. Първоначалната информация сочи, че младежът е имал психологически проблеми и е страдал от депресия.

Познатите му го описват като мълчалив човек. Не е изключено депресията да е била свързана с представянето му на терена. Той е бил обещаващ футболист със светло бъдеще, но не е успял да реализира таланта си и е изпаднал до Серия Д.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови