Дибала: Трудно ми е в един отбор с Меси

OFFNews 12 септември 2017 в 19:45 2714 0

Изгряващата звезда на световния футбол Пауло Дибала заяви, че му е трудно да играе с Лионел Меси в националния отбор на Аржентина.

23-годишният аржентинец и седем години по-възрастният от него Меси ще се изправят тази вечер на "Камп Ноу" в битка от груповата фаза на Шампионската лига съответно за клубовете си Ювентус и Барселона.

През пролетта Ювентус отстрани Барса в 1/4-финалите, като Дибала беше главен "виновник" за това. Двамата играят рамо до рамо в националния на Аржентина, но "албиселесте" не се представя добре в световните квалификации.

Финалистът от световното през 2014 година може и да не се класира на Мондиал 2018 в Русия, а до края на квалификациите остават два кръга.

"Трудно ми е да играя с него, защото и двамата сме на една позиция. Трябва аз да се съобразявам и адаптирам с него, за да се чувства добре на терена", каза Дибала, след което дипломатично заяви, че за него е чест да има такъв добър учител редом до себе си.

"Научавам постоянно нови и нови неща от него, като например как да "чета" играта, да предвиждам движението на съотборниците по терена и .т.н. Този опит ще ми е полезен в бъдеще", завърши Дибала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков