Дерменджиев: Несъвместимо е за Левски да участва в заговори (видео)

OFFNews 19 април 2019 в 16:17 1281 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев сподели преди дербито на Първа лига с ЦСКА, че е несъвместимо за "сините" да участват в подобен тип заговори. 

Коментарът му е по повод изказването на Любослав Пенев по-рано днес, че отбори от Топ 6 играят в съюз срещу "армейците" и съдиите нарочно ощетяват тима.

"Не мисля, че мачът с Лудогорец бе пораженчески. Той бе добър за нас. Вярно е, че имаме проблеми с контузени и наказани, но някои се връщат. Ще имаме 11 човека на терена. За момента обаче се запазва списъкът с контузените. Когато младите момчета се представят добре, ще бъде направено така, че да имат повече игрови минути.

В един такъв мач няма фаворит. Не може да се окаже предимство това, че играха дълго време с човек по-малко. Знае се каква е цената на мача и вярвам, че двата отбора ще бъдат на добро ниво физически. Отборът на ЦСКА ще бъде концентриран.

Мачът с Ботев за купата няма нищо общо, дори го бяха подценили. Срещу нас ще бъдат по-добре настроени психологически. Ние трябва да се концентрираме върху играта. За това какво ще покажем на зеления терен и феновете да бъдат доволни от играта.

Любо е добър треньор. Той умее добре да въздейства на играчите психологически и да им намира точните позиции. Има ясно изразена визия за това какво иска от отбора и качеството на игра на ЦСКА е подобрено. Трябва да направим добър и зрелищен мач.

Несъвместимо е за Левски да участва в заговори. Дори не говорим срещу съдиите защо не са наказани или защо не са ни свирили дузпа.

Видеото с Иван Горанов е от преди 4 години. Той е нормално момче, което е прекалено ангажирано и тренира съвестно, целият отбор сме зад него. Оттук натам вие знаете защо сега го показват и пускат видеото. Той е наказан за този мач специално", каза Дерменджиев.

Относно спекулациите за трансфери на Даниел Кайзер и Жуниор Мапуку, Дерменджиев заяви: "Не искам да се смея в момента. И двамата нямат нищо общо с Левски".

26-кратните шампиони и ЦСКА ще се изправят един срещу друг утре от 17:15 часа на националния стадион "Васил Левски", като "червените" са символичен домакин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови