Дерменджиев: Искам Левски да постигне тези успехи, които имах начело на Лудогорец

OFFNews 08 март 2019 в 18:58 1441 0

На пресконференцията преди дербито на 25-я кръг на родната Първа лига между Левски и Лудогорец, старши треньорът на "сините" Георги Дерменджиев заяви, че феновете на "Георги Аспарухов" ще мотивират допълнително неговите футболисти. Той добави, че въпреки миналото си като треньор на тима от Разград, няма никакво място за сантименти.
64-годишният специалист не мисли, че от Лудогорец са способни да изненадат неговия отбор, тъй като познава отлично обстановката, както и играчите на отбора.

“На този етап всичко е възможно, но аз не броя точките. Не трябва да се заблуждаваме от трите поредни победи. Важното е да изградим определен стил на игра, но не искам да правя сравнения с други отбори. Последните случки около клуба са най-положителното, което можеше да се случи. От тук нататък трябва да следваме и изпълняваме зададената програма. Колкото до Лудогорец - знаете колко време съм бил с този отбор. Малко от играчите не са били по мое време, така че съм наясно с какво разполагат. Постигнал съм много начело на Лудогорец, но това вече е в миналото. Нямам сантименти, защото съм професионалист. Искам цялата енергия, която имам, да влагам в името на Левски”, допълни още наставника на "сините".

Дерменджиев не подмина и треньорската смяна в лагера на "орлите". Както е известно начело на разградчани вече е Стойчо Стоев, който замени Антони Здравков.

“Разбира се, че когато в един отбор има треньорска смяна, мотивацията е коренно различна, но няма от какво да се притеснявам. Аз работя в Левски и искам клубът да постигне тези успехи, които имах начело на Лудогорец. Надявам се стадиона винаги да е пълен. Тези фенове, които ще дойдат да подкрепят Левски, ще мотивират футболистите да бъдат по-отговорни”, сигурен е 64-годишният специалист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови