Черногорец е новият кошмар на Реал Мадрид (видео)

OFFNews 16 януари 2017 в 07:49 2268 0

Снимка Фейсбук на Севиля

Роденият в Подгорица Стеван Йоветич е новият кошмар на Реал Мадрид. Черногорецът донесе победата на Севиля с 2:1 над лидера в дербито на кръга. Така Йоветич има 2 гола от 2 мача за тима си, след като дебютира с попадение в четвъртък в дебюта си за севилци рещу Реал, но за купата при равенството 3:3 

Нещата за Реал вървяха по вода, след като гостите поведоха с дежурния гол на Кристиано Роналдо от дузпа в 65-та минута. “Белите” виждаха как ще продължат серията си от поредни мачове без загуба на 41! Тогава обаче Серхио Рамос, кадър на Севиля и ненавиждан от местната публика, си вкара автогол,. В 92-та минута Йоветич довърши Реал.


Така Реал Мадрид загуби за първи път от много време, но въпреки това е на първо място с 40 точки и мач по-малко от претендентите си. Севиля изскочи на втора позиция с 39, с една повече от Барселона.

Йоветич пък явно намери идеални отбор след дълги години обикаляне  на европейските грандове. На 16 години той стана най-младият нападател в историята на Партизан. После направи 5 отлични сезона във Фиорентина.

Беше продаден на Манчестър Сити, откъдето премина в Интер. Тази есен не играеше в Милано и преди 5 дни премина под Наем в Севиля срещу опция да бъде продаден за 14 милиона евро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови