Черно море си тръгна с точка от Разград

OFFNews 07 декември 2019 в 18:40 1636 0

Отборът на Черно море измъкна точка при гостуването си на шампиона и лидер в класирането Лудогорец в двубой от 19-ия кръг на Първа лига, завършил 1:1 в Разград. Домакините отстъпваха в голяма част от мача, а в края останаха и с човек по-малко след изгонването на Сисиньо с директен червен картон.

Лудогорец започна по-активно мача, но така и не стигаше до опасни ситуации пред вратата на Миодраг Митрович. Пропуски пред вратата на "моряците" направиха Клаудиу Кешеру, Вандерсон, Джоди Лукоки и Марселиньо.

Така се стигна до 44-ата минута, когато Черно море изненадващо поведе в резултата. Родриго центрира от дясното крило, Исмаил Иса се размина с топката, но тя стигна до Фахд Актау, който на празна врата се разписа за 1:0.

След почивката "орлите" се вдигнаха на щурм, но отново не успяваха да стигнат до гол. В 73-ата минута домакините имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Патрик Андраде, но такава не бе отсъдена.

В 84-ата минута Лудогорец стигна до изравнителен гол. Антон Недялков подаде на Якуб Шверчок в наказателното поле, полякът се обърна рязко към вратата и с плътен удар прати топката в мрежата на варненци.

Само 120 секунди по-късно Лудогорец вкара втори гол, но той бе отменен заради нарушение срещу вратаря на Черно море.

В добавеното време Сисиньо беше изгонен, след като се опита да изрита без топка Исмаил Иса след сдърпване помежду им.
Така двата тима прибавиха по една точка към актива си. Лудогорец е лидер с 47 точки, а Черно море е пети с 28.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови