Черно море с поредна издънка във Варна

OFFNews 05 ноември 2017 в 17:47 2108 0

Снимка sportal.bg

Черно море записа загуба от Верея с 1:2 в мач от 15-ия кръг на Първа лига. Тимът от Варна не познава вкуса на домакинския успех от месец юли насам, когато за последно взе три точки на собствен терен.

Първото попадение в срещата бе дело на Георги Илиев в 21-ата минута. Верея обаче успя да стигне до пълен обрат. В 71-ата минута Бенгюзов изравни. Пет минути по-късно гостите шокираха "моряците" с втори гол, отбелязан от Валери Домовчийски.

В самия край на двубоя варненци бяха на косъм от изравняване, но Аргилашки отказа да се предаде и за пореден път спаси своя отбор.

Треньорът на варненци Емануел Луканов загубата на малшанса.

“Най-голямата ни грешка е, че не затворихме мача. Имахме контраатаки, положения… Сещам се за една ситуация, при която можеше да вкараме втори гол. Два епизода и ни вкараха два гола.

Първият гол дойде след лошо пласиране на нашите футболисти, а вторият - не знам каква траектория направи тази топка. Имахме контрол, но важните епизоди не бяха в наша полза.

Нямаме вариативност. Тренировките са ни с 14-15 човека. Контузиите са не мускулни, а ставни - глезени, колена. Но няма да плачем тук”, заяви Луканов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!