Бербатов се завърна на "Олд Трафорд"

OFFNews 04 юни 2017 в 15:50 4827 0

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов се завърна на стадион "Олд Трафорд" и отново игра с екипа на Манчестър Юнайтед.

Българският голмайстор беше сред поканените за участие в специалния мач за Майкъл Карик, приходите от който ще бъдат дарени за благотворителност.

Берба не пропусна да се похвали и публикува в социалната мрежа Фейсбук снимка от завръщането си на "Олд Трафорд", където игра oт 2008 до 2012 г. Митко зарадва почитателите си с кадър от съблекалнята, показвайки, че е заел място до Уейн Рууни.

Един срещу друг ще се изправят отборът на “червените дяволи” от 2008 г. и сборен състав от звезди. Мениджър на Юнайтед ще бъде великият Алекс Фъргюсън. Някои от футболистите на терена ще видим и 10 дни по-късно в София в шоуто на Бербо и Луиш Фиго.

Преди започването на мача около "Театъра на мечтите" гъмжи от полиция, съобщиха медиите в Англия. Служителите на реда проверяват всички автомобили, а на влизане в стадиона всеки един зрител е щателно претърсван. Двубоят в Манчестър започва в 16:30 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews