Балъков за ЦСКА-София: Развеселявате ме

Люпко Петрович се приближи на 151 километра от "Армията"

OFFNews 23 юли 2017 в 20:04 3206 0

Краси Балъков опроверга на личната си страница твърденията, че ще сменя Стамен Белчев като треньор на ЦСКА. Той седеше до президента на клуба Трифон Попов на мача с Лудогорец. Този факт, гарниран със загубата 0:1, породи подобни слухове.

Краси е в отлични отношения с клуба, като водеше Литекс при Гриша Ганчев. Според немски медии сега работи за ЦСКА-София по трансферната част. 

Иначе другата интересна клюка е, че от няколко дни в Ловеч е Люпко Петрович. дали на гости на своя "барт Гриша Ганчев", дали по други въпроси, ще разберем. Но чисто географски - сърбинът е само на 151 километра от "Армията".

Ето обаче какво написа гениалният български халф от Пеневата чета:

"Скъпи пишещи приятели,

Благодаря на онези български журналисти и издания, които огласиха поредното ми „назначение“. Това се случва за N-ти път.Трябва да призная, че такива публикации много ме развеселяват! Наистина. Явно, когато съм в България не мога да отида да изгледам един мач, без да бъда въвлечен в някаква „схема“.

В програмата ми, изготвена преди повече от месец, бяха включени няколко срещи от Първа лига, между които и ЦСКА - Лудогорец, на която присъствах. Нямам ясновидски способности, за да зная предварително как ще се развие шампионата до този момент. Днес съм на друг мач, трябва ли това да означава още нещо? Дори някой да ми каже и точно какво, което аз самият не зная!

Интересувам се от футбола в България, така както и от този в Германия, Португалия, Европа и когато имам възможност, посещавам футболни мачове. Може би трябва да помисля и да съобщавам на личния си сайт или във фейсбук страницата си, кога и кои срещи от съответните първенства планирам да посетя…

Другото наистина ме кара да се усмихвам, което като се замисля, не е никак лошо!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови