Арда спря Лудогорец в Кърджали

OFFNews 17 декември 2020 в 20:36 2039 0

Отборът на Арда спря серията от шест поредни шампионатни победи на Лудогорец, след като завърши 2:2 с разградчани в Кърджали.

Така Лудогорец не успя да увеличи аванса си на върха в класирането пред втория Локомотив Пловдив на 5 точки и разликата остана само 3. Арда пък остава непобеден у дома през този сезон и е четвърти в класирането с точка по-малко от третия ЦСКА.

Двата отбора си размениха по един бърз гол. Кирил Десподов откри резултата в 11-а минута с първия си шампионатен гол с екипа на Лудогорец. Националът проби през центъра и технично пусна топката покрай вратаря Караджов.

По идентичен начин Арда изравни в 17-а минута. Светослав Дяков сгреши в средата на терена и Иван Коконов изведе Спас Делев, който с удар по диагонала не остави шансове на Пламен Илиев - 1:1.

В 70-а минута Лудогорец поведе отново в резултата с гол на Драгош Григоре, който бе оставен непокрит в наказателното поле и с глава реализира след центриране от корнер.

Арда изравни в 84-а минута. Иван Тилев стреля с глава в гредата, а при добавката резервата Жуниньо прати топката в мрежата с удар отблизо и донесе точка на домакините.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !