Започва се! Сити и Арсенал слагат начало на ново завъртане в Англия с топ коефициенти от efbet

OFFNews 04 август 2023 в 15:03 14589 0

efbet

Снимка efbet

efbet

Краят на агонизиращата липса на футбол от най-високо ниво е тук - през този уикенд Манчестър Сити и Арсенал дават своеобразен "старт" на официалните мачове на най-добрите отбори в света, като се изправят в спор за първия трофей през сезона – “Къмюнити Шийлд” (или иначе казано - суперкупата на Англия). И зрелището е с централна роля в уикенд програмата на платформата за онлайн спортни залози efbet.com и топ коефициентите, които букмейкърът предлага.

Дуел за първи трофей в Англия 

Манчестър Сити спечели “златен требъл” през изминалия сезон, който е първи в английската история от паметния триумф на Манчестър Юнайтед през 1999 година. "Гражданите" разпиляха конкуренцията по пътя си към титлата във Висша лига, исторически първи трофей в Шампионска лига и първи златни медали във ФА къп от 2019 година насам.

Арсенал беше големият опонент на небесносините в първенството, като и през тази година "артилеристите" се надяват да са в топ 4 и да са намесени в битката за
трофея. efbet обаче дава сериозно предимство на "гражданите". Букмейкърът предлага коефициент 1.80* за победа на Ерлинг Холанд и компания. Равенството е оценено на 4.20*, а триумф за Арсенал - 4.40*.

Интересен факт е, че ако се стигне до равенство, няма да се играят продължения, а директно се преминава към изпълнение на дузпи.

Погледите трябваше да са насочени към нападателите на двата отбора - Ерлинг Холанд и Габриел Жезус, но бившият играч на "гражданите" е контузен и няма да играе в срещата. Холанд пък е абсолютен фаворит да вкара гол - 1.83* да се разпише по всяко време (единственият играч с коефициент под 2.00*), както и 4.00* да е първи голмайстор в мача.

Интересен факт преди дуела за „Къмюнити Шийлд“ е, че Манчестър Сити се намира в поредица от 8 поредни победи срещу Арсенал. 4 от тези победи са дошли с 2 или повече гола разлика, а 3 – с 3 или повече попадения. Най-големият успех е с 5:0 през август 2021 година. 

efbet Лига продължава с пълна сила 

Докато все още ни дели седмица от подновяването на част от топ шампионатите в Европа, родното първенство продължава и през този кръг всички отбори влизат в действие. Най-интересните мачове изглеждат битката на ЦСКА-София със Славия, както и гостуването на Левски в Пловдив на Локомотив.

Всички мачове от efbet Лига попадат в рубриката „Топ събития с 0% марж“ на efbet.com – мачове, чиито коефициенти за краен победител са максимално завишени в полза на потребителите.

Също така, с подновяването на шампионата в средата на юли, efbet даде начало на годишното бонус предложение за елита на българския футбол – 150 награди по 50 лева.

Бонусите са важни в efbet 

Офертата за родното първенство далеч не е единственият бонус в платформата за спортни залози. Разбира се, букмейкърът предлага и оферта за нови потребители, които имат право да се възползват от бонус в размер на 100% от първия депозит до 200 лева.

Част от другите оферти за спортни залози са както следва:

 Познай трите мача

 Бонус презареждане 100%

 Free Bet Бонус (50 лв. без депозит)

Всички бонуси на компанията и правилата и условията за тяхното използване могат да бъдат разгледани в сайта efbet.com

efbet призовава: “Играта трябва да е отговорна!“

Игралната индустрия е средство за забавление, а не за забогатяване, изкарване на допълнителни доходи или каквато и да е друга форма на заработване на пари. Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция „Разумно залагане“ на efbet.com.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!