Национали стартират тежки битки в Италия за елитната група

ОFFNews 11 септември 2017 в 19:37 1605 0

Националният отбор на България по плажен футбол ще се опита да се изкачи в най-престижната Дивизия А на плажния футбол по време на финалите на Европейската лига в Терачина, Италия. Турнирът ще се проведе от 14 до 17 септември.

Всички най-интересни мачове, включително и четирите на родните ни национали, ще се излъчат пряко по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2. 

България попадна в група А на Дивизия Б заедно с Естония, Румъния и Гърция. Нашите футболисти откриват турнира на 14 септември, четвъртък, с мач срещу Естония от 10:45 часа сутринта. На следващия ден от 13:15 часа се изправят срещу Гърция.

Българите приключват груповата фаза в събота с мач срещу северните ни съседи от Румъния с начален час 10:45 сутринта. И трите двубоя ще се предават пряко по Mtel Sport 1. В група Б на същата дивизия са отборите на Англия, Молдова, Турция и Унгария.

В неделя, 17 септември, са финалните четири плейофа за разпределение на местата в крайното класиране на Дивизия Б. Шампионът ще бъде излъчен след директен сблъсък между отборите, оглавили двете предварителни групи. Прякото излъчване по Mtel Sport 1 стартира в 10:45 часа.

Паралелно с първенството на Дивизия Б, в Терачина ще се състои и надпреварата в Дизивия А. Мачовете, които ще определят шампиона в плажния футбол на Европа, ще се излъчват пряко по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови