Майкъл Джордан се поклони пред Тайгър Уудс

OFFNews 19 април 2019 в 13:55 2336 1

Легендата на НБА Майкъл Джордан определи завръщането на прочутия голфър Тайгър Уудс, който триумфира за пети път на Мастърс-а, като "най-великото в спорта" и добави, че се е обадил лично на иконата, за да му честити успеха в Огъста.

"За мен, това е най-великото завръщане в историята на спорта", заяви легендата на Чикаго Булс за The Athletic, цитиран от БГНЕС.

Уудс прекъсна 11-годишна суша без Мейджър с великолепно представяне в най-престижната голф надпревара.
На 43 години, Уудс изостава само от легендата Джак Никлаус, който на 46 триумфира за последно с Мастърса през 1986. Уудс има 15 Мейджъра и е на три от рекордьора за всички времена Никлаус, който е с 18. Само преди две години болките в гърба бяха толкова сериозни, че американецът си помисли, че може да не играе никога повече голф.

"Но той прие предизвикателството, промени стила си на игра и своя поглед върху нещата, до известна степен. Той се справи и емоционално, очевидно е, че вярваше в себе си. Но докато не започнеш да работиш наистина сериозно, ситуацията е трудна. Мисля, че той преодоля тежките моменти и сега е изпълнен с увереност.

Смятам, че той ще спечели още големи титли. Трудно е психически, наистина. И после мислиш за физическите изпитания. Никой не знае на какво е способен Тайгър след този огромен успех", каза още Джордан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews