Хандбална звезда в депресия заради откраднати интимни снимки

OFFNews 21 ноември 2017 в 16:35 13112 0

Откраднати от хакери снимки с интимен характер могат да станат причина за преждевременен край на кариерата на една от най-талантливите норвежки хандбалистки Нора Мьорк.

Актът на кражбата е станал преди два месеца, след което кадрите са станали публично достояние. Случилото се довежда Мьорк до депресия, а играта й също страда. Самата състезателка признава, че нивото определено не е същото в навечерието на световното първенство, на което Норвегия ще защитава титлата си.

За размера на загубата за Норвегия от една непълноценна Мьорк е достатъчно да споменем, че тя е неизменен национален състезател от шест години насам, ставала е три пъти европейски и веднъж световен шампион, а през 2016 година грабна и бронзовите медали от олимпийските игри в Рио де Жанейро.

"Животът ми се промени. Бях свикнала с публичното внимание, но то беше заради играта ми, а не заради личния живот. Започнах да се чувствам неуверена и упрашена, загубих съня си и формата си. Опитвам се да игнорирам случилото се, но ще ми трябва време", казва състезателката на унгарския Дьор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови