Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър са по-тежки в сравнение с първата битка (видео)

OFFNews 22 февруари 2020 в 10:56 3184 0

Суперзвездите в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър минаха през кантара преди реванша, който ще се проведе тази нощ в 04:00 часа българско време.

Припомняме, че първата битка помежду им не излъчи победител. Сега те бяха претеглени преди реванша. Оказа се, че и двамата са по-тежки в сравнение с първия мач.

Фюри ще има предимство в теглото. Кантарът показа, че той тежи 123,8 килограма. Това е със 7,4 килограма повече в сравнение с първата среща.

Уайлдър пък тежи 104,7 килограма преди утрешния двубой, което е с 8,3 килограма повече в сравнение с първия мач. Фюри ще е с почти 20 килограма по-тежък от своя съперник на ринга в неделя. Това обаче изглежда не притеснява Уайлдър.

"Това няма кой знае какво значение в мачовете при най-тежките. Винаги ми се е налагало да се бия с по-големи от мен, а неговото тегло само ще го направи по-бавен. Дайте го насам! Както вече казах, няма дори да мигна", каза Уайлдър.

"Теглото ми не е проблем. Това са 123 килограма чисто британско говеждо!", заяви Фюри. Огранизаторите не допуснаха двамата да застанат лице в лице преди реванша, както да позират за снимка, застанали един срещу друг.

Причина за това са искрите, които прехвърчаха между Фюри и Уайлдър по време на официалната пресконференция. Тогава двамата застанаха лице в лице на сцената и започнаха да се блъскат, което принуди охраната да се намеси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови