Спряха правата на Хабиб и Конър

OFFNews 12 октомври 2018 в 13:20 2467 0

Държавната атлетическа комисия към щата Невада (САЩ) временно отстрани Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов от предстоящи изяви в UFC.

Делото на двамата състезатели ще се състои на 24 октомври. Тогава представителите на комисията ще гласуват дали е необходимо да отстранят бойците за целия срок на разследването, което се води срещу тях.

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов помрачи убедителната си победа над ирландската суперзвезда Конър Макгрегър, след като след края на срещата прескочи клетката и нападна хора от екипа на Макгрегър.

Представители от отбора на Хабиб пък скочиха и нападнаха Конър. Това беше едно гигантско фиаско, което ужаси някои хора и забавлява други.

В крайна сметка единственото мнение, което има значение след случилото се, е това на Държавната атлетическа комисия на Невада.

От комисията вече решиха да задържат хонорара на Нурмагомедов в размер на 2 милиона долара, докато в същото време позволиха на Макгрегър да прибере своите 3 милиона долара, след като прегледаха кадри от инцидента. Това беше знак, че комисията планира по-тежки санкции за Хабиб, отколкото за Конър Макгрегър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови