SENSHI изправя шампион по кикбокс срещу каратист от Беларус на 26 октомври

OFFNews 09 октомври 2019 в 15:47 2278 0

Последната дванадесета среща от програмата на бойното зрелище SENSHI ще срещне на ринга двама тежки съперници от Холандия и Беларус.

Възпитаникът на световната кикбокс легенда Петер Артс и шампион по кикбокс на Холандия Бадр Фердаус ще бъде единият боец, който ще вдигне адреналина в Двореца на културата и спорта на 26 октомври.

Той ще се срещне на ринга с многократния карате киокушин и кикбокс медалист Дмитро Дороков в категория до 95 кг. Двубоят, който ще нажежи още повече страстите на SENSHI, ще се играе в стил фул контакт карате.

Бадр Фердус е един от най-добрите бойци от школата на трикратния шампион на К-1 Гран При в тежка категория Петер Артс. Той е само на 21 години и вече е шампион по кикбокс на Холандия. Висок е цели 188 см. Боецът на „Холандския дървосекач“ вече може да се похвали с една победа на професионалната арена на SENSHI.

През април по време на галата в София той се наложи над много тежък опонент от Сърбия след здрава битка по правилата на К-1, която продължи три рунда. На 26 октомври за холандеца, обаче, предстои фул контакт карате двубой.

Опонентът на Фердаус – Дмитро Дороков, има голям опит и в карате киокушин, и в кикбокс. През 2016 година печели медал от Украинското първенство по карате киокушин, а през 2018 година става вицешампион в първенството по бойното изкуство в Беларус.

Дороков има медал и от Украинското първенство по кикбокс за 2017 година. Висок е 183 см и е на 23 години. Битката с възпитаника на Артс ще е и неговият дебют на ринга на SENSHI.

Бойното шоу SENSHI започва на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна. VIP маси и билети за зрелищната гала могат да се закупят както от касите на залата, така и от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лв. и 20 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови