Притискат Кобрата да се бие на 28 октомври или друг ще го смени

OFFNews 30 август 2017 в 09:26 2373 2

Българската звезда в профибокса Кубрат Пулев е подложен на двоен натиск и може да се прости с мечтата да се бие отново за световна титла при професионалистите.

След като Кобрата публично се оплака, че от мениджърската му агенция Зауерланд водят преговори зад гърба му с носителя на пояса във версия IBF Антъни Джошуа и поиска повече време за подготовка, този път ударът дойде от промоутъра на британеца Еди Хърн.

Той обяви, че вече е намерил заместник на Кубрат Пулев, ако българинът откаже да се бие на 28 октомври със световния шампион.

„Ако Пулев няма желание да се бие, тогава следващият претендент в ранглистата на Международната боксова федерация е Карлос Такам. Това отново ще е тежък двубой – коментира Хърн пред интернет боксовата телевизия IFL. – Всички разговори с Кале Зауерланд са позитивни.

Ясно е, че той ще трябва да се разбере с Пулев, за когото това е голяма възможност. Той ще изкара много пари. Убеден съм, че този мач ще се състои на 28 октомври.“

Сега всичко е в полето на Кобрата, който трябва да направи компромис или да се откаже в полза на Такам.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

1

voododoll

30.08 2017 в 13:35

Сега Кобрата, ще се навие. Ще изяде адския пердах, ще се нагушка с пари и ще се оплаква, че видиш ли времето не му е стигнало.

Как пък не стигна. Мажа с джошуа беше преди 4 месеца, от тогава до 28 октомври, време бол. Ама е по важно да се обикалят клубовете с Андреа, вместо да се тренира за световната титла!

Дееба как пък се нашите са подложени на натиск. Що Антон не се оплака че не му стига времето, като последния му мач беше те го те , миналия месец, едва ли не.