Майк Тайсън се оказа фен на Тайсън Фюри

OFFNews 17 февруари 2020 в 12:21 2574 0

Живата легенда Майк Тайсън разкри, че е голям фен на бившия световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри.

Циганския крал ще се изправи срещу носителя на пояса на WBC Дионтей Уайлдър следващата седмица, а Майк прогнозира изключителен двубой между двамата. 

"Харесвам и двамата като бойци. Те се появиха от нищото и станаха световни шампиони в тежка категория. Трябва да се oтнасяме с уважение към успехите им. Някога бях в тяхното положение.

В първия двубой се надявах Тайсън Фюри да победи. Винаги съм за него, защото той е кръстен на мен. Това е най- нормалното нещо, което трябва да направя, нали? Винаги съм му симпатизиралм, той е много приятен човек.

Но никога не съм го разбирал. Просто го гледах как побеждава силни боксьори. Той ги побеждаваше и им се смееше. Това ме превърна в негов фен.

Той е много по-добър, отколкото ви се струва и изглежда. Фюри изуми много хора като се изправи след нокдауна в 12-ия рунд. Той показа, че е корав. Той стана и спечели последния рунд.

Мислех, че всичко е приключило, но той се изправи. Беше като Роки. После се върна в мача. Беше невероятно, фен съм му. Необходима е голяма издръжливост и вяра, за да го направиш", каза Майк Тайсън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови