Конър Макгрегър търси мотивация за завръщане в октагона

OFFNews 25 август 2019 в 13:08 2291 0

Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър е много мотивиран да се върне в октагона. Той даде за пример представянето на стария си враг Нейт Диас и Стипе Миочич, които след продължително отсъствие постигнаха победи в последните си мачове.

Макгрегър проведе последния си двубой през октомври миналата година, когато след двегодишно отсъствие се изправи срещу шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов, но загуби чрез събмишън в четвъртия рунд.

"Погледнете Диас. Той проведе последния си двубой преди три години, загуби го от мен. Върна се и победи Антъни Петис. И представянето му ме мотивира. Погледнете Стипе Миочич, върна се след загуба с нокаут.

Той си върна титлата срещу човека, който го нокаутира. Има толкова много такива истории, които не спират да се повтарят. А моята ще бъде най-великата от всички.

Играта все още не е приключила за мен. Аз съм изключително развълнуван. Имах леко препятствие по пътя. Подготвях се за двубой през юли в 'Медисън Скуеър Гардън'.

Намирах се във феноменална форма, психически и физически, най-добрата, в която някога съм се намирал. След това отново леко подхлъзване. Просто се опитвам да намеря баланса и да се мотивирам отново, търся вдъхновение във всичко.

Както казах, аз се мотивирах, като гледах как Нейт влиза в октагона и си свърши работата. Гледах неговото представяне и много неща ме изумиха в него, но едно от нещата, които ме впечатлиха най- много беше, че първото нещо, което той направи след мача е да благодари на брат си. Надявам се Ник да се справи добре в живота. Затова феновете обичат Нейт", каза Макгрегър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови