Конър Макгрегър не мисли да загърбва бокса

OFFNews 22 март 2020 в 11:03 2303 0

Суперзвездата в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър смята да се завърне на боксовия ринг в близко бъдеще. Ирландецът дебютира през август 2017 година, когато се изправи срещу бившият световен шампион в пет теглови категории Флойд Мейуедър младши.

Тогава Макгрегър започна добре срещата, но бе пречупен и спрян в десетия рунд в зала "T-Mobile Arena" в Лас Вегас. Сега, въпреки нарастващото разпростанение на коронавируса, ирландецът се надява да се боксира отново в близко бъдеще.

"Готов съм да се бия с всеки и го доказвам постоянно. Търся добър противник и ако няма да е такъв, не изпитвам интерес. Парите не са причината да го правя. Аз съм много богат човек и децата ми и техните деца, ще живеят добре.

Обичам да се бия. Научих много неща боксирайки се в Крумлин, където съм израснал, и къде се породи моята дълбока любов – ето защо правя това днес. Надявам се скоро отново да се боксирам.

Ще се наложи да следите за допълнителна информация, но повярвайте ми, феновете ще се радват. За мен най-важното е да им давам каквото искат и да ги забавлявам", каза Макгрегър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews