Кобрата вече е в Кардиф за първа среща с Джошуа

Бивш световен шампион тотално отписа българина срещу AJ

OFFNews 09 септември 2017 в 18:17 2061 0

Кубрат Пулев отскочи от Германия до Кардиф за първа среща с Антъни Джошуа. Той вечеря с мениджърите си, с които е в хладни отношения, но няма как - ще трябва да се работи още малко с тях.

В понеделник в Кардиф ще се състои първата официална пресконференция на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Двамата се изправят в битка за световната титла в тежка категория на 28 октомври в столицата на Уелс.

Междувременно бившият световен шампион Дейвид Хей тотално отписа Кобрата. „Не вярвам, че Пулев има голям шанс. Той е солиден боксьор на европейско ниво. Неудобен съперник, с дълги ръце, може би малко по-нисък от Джошуа", каза боксьорът, цитиран от "Ударспорт".

"Но видяхме какво се случи, когато Кличко вкара кроше на Пулев – приспа го, прати го в нокаут. А видяхме и какво направи Джошуа на Владимир Кличко. Т

ака че съдейки по моментното състояние, по предишните им мачове, по това, че Пулев имаше тежък 12-рундов в мач с Дерек Чисора… Той не се представи добре в този мач с Чисора, как ще се справи с Антъни Джошуа? Ще чуе ли последния гонг? Не знам. Определено мисля, че Джошуа ще спечели този мач и ще го спечели зрелищно“, каза Хей пред iFL TV.

Бившият шампион държеше титлата на WBA в тежка категория, но я загуби от Владимир Кличко през 2011 г. Според Хей с победата си срещу Кличко Джошуа е доказал, че е №1.

„Антъни заслужава такъв мач с Пулев след онази среща с Кличко. В мача с Кличко Джошуа за първи път бе наранен наистина, беше разклатен, падна в нокдаун, трябваше да се вдигне. Това беше първият му сериозен тест. Ако имаше нещо в него, дори малко страх, щеше да се види в онзи мач, а не се видя.

Джошуа доказа, че е №1, вдигна се и спечели с нокаут. Не мисля, че Кубрат Пулев в най-добрия си ден може да победи Джошуа в неговия най-лош ден“, каза още Хей.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови