Кобрата прекратил договора със "Зауерланд"

OFFNews 16 август 2018 в 11:09 3194 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулен - Кобрата е прекратил договора си с германските промоутъри от "Зауерланд". Това разкрива лично той пред "168 часа".

"Случи се преди 10 дни, заради предсрочното прекратяване им платихме 150 000 долара. Ще останем в добри отношения и ще работим съвместно, но нещата не вървят.

Гоним различни интереси и имаме различна идеология. Смятам, че всеки трябва да следва своите цели по своя начин, което е добре за всички страни. И аз си платих за това", казва Кобрата, който споделя, че за него парите са важни, но не са всичко на този свят.

"Всички сме временно на този свят. Баща ми ни е учил да сме честни, почтени и да помагаме. Не казвам, че съм пример, просто това ме води в живота", допълва Пулев, който е оптимист са предстоящия в София мач с Хюи Фюри.

"У дома и стените помагат. Всичко е на твоя страна. Това, че мачът ще определи претендента за световната титла във версия IBF, го прави още по-ценен и интересен и мотивира още повече Фюри, който получава шанс зда се докаже. Мисля, че мачът ще е ожесточен и непредсказуем", казва още българинът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!