Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Хабиб за поредния скандал на Конър Макгрегър: Той е срам за спорта

OFFNews 17 август 2019 в 17:14 6176 0

Шампионът в лека категория на смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов коментира поредния скандал с участието на звездата Конър Макгрегър.

Преди няколко дни се появиха възмутителни кадри от видеокамера от кръчма в Дъблин. Там ирландецът е забелязан да влиза в спор с възрастен човек, след като мъжът отказва да опита вкуса на питието на Макгрегър.

След кратък словесен конфликт, суперзвездата на UFC удари стареца в главата веднъж, преди бързо да бъде изгонен от кръчмата от група свидетели.

"Мога да си представя, колко много медии ще публикуват видеото и ще напишат лоши неша за мен, ако бях ударил този човек. Това е наистина много лошо нещо, разбирате ли?

Дори ако стар човек като този ви удари в лицето десет пъти, не трябва да го удряте. Не можете. Трябва да уважаваме старите хора. Някои фенове ми писаха, 'Помниш ли, когато той се опита да ти даде уискито си, а ти го отряза? Но защо той не те удари, а сега се ядоса на старец'.

Не разбирам това. Мисля, че такива хора трябва да влизат в затвора. Защо ние имаме проблем с визата за САЩ, а този тип няма такъв проблем? Как може САЩ да му издава виза?

Този човек няма класа, не изпитва никакво уважение. Поведението му е много лошо за спорта. Някои неща, които прави, са добри за спорта, но той се побърка. Откачи. Правителството трябва да го смачка", коментира Нурмагомедов.

По-рано днес стана ясно, че ще има съдебното заседание, в което боецът ще бъде официално обвинен в нападение. То насрочено за втората седмица на октомври.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews